StageTrick

Entertainments

Flag Counter

FaceBook

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.15μ.μ. ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΤΟ 13ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ-Πορτραίτα του Αύριο» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΟΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ

clip image002

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες, κακοτοπιές και πρόσκαιρες αποτυχίες που όμως δεν τους αποθαρρύνουν. Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.
Μέσα από τη νέα αυτή σειρά της Δημόσιας Τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και την σταδιακή τους αναγνώρισή από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Περίληψη 13ου επεισοδίου με τίτλο “Αφροδίτη Μια Χαρισματική Προσωπικότητα”:

Η Αφροδίτη Παπαδοπούλου είναι μαθήτρια στη Β΄ Λυκείου και έχει ήδη δημιουργήσει τρεις ταινίες μικρού μήκους, κινουμένων σχεδίων και αντικειμένων (animation). Η τελευταία της ταινία με τίτλο Young and Crazy βραβεύτηκε στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με το 1ο βραβείο στην κατηγορία Animation. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας 3/4/2013.
Η Αφροδίτη είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, ζωγραφίζει από την παιδική της ηλικία, έχει μαθητεύσει δίπλα στη διεθνώς αναγνωρισμένη Eλληνίδα εικαστικό Vassiliki, έχει βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ζωγραφικής, έχει γράψει εκθέσεις που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς όπως της Action Aid, έχει συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων και υπόσχεται πολλά για τη μελλοντική της εξέλιξη, ως μία χαρισματική προσωπικότητα.

Συντελεστές Επεισοδίου:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Μαγδαληνή Ρεμούνδου, Διεύθυνση Φωτογραφίας-Εικονοληψια: Δημήτρης Μαυροφοράκης, Μοντάζ: Χάρης Μαυροφοράκης,  Ηχοληψία: Δημήτρης Βασιλειάδης, Πρωτότυπη Μουσική: Κωνσταντίνος Παγιάτης

Λίγα λόγια για την σκηνοθέτη Μαγδαληνή Ρεμούνδου:

Εργάσθηκε από το 1983 – 1992 στην ΕΡΤ-ΑΕ αρχικά ως βοηθός σκηνοθέτης και στη συνέχεια ως σκηνοθέτης σε όλα τα είδη ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων, δελτία ειδήσεων και ζωντανές συνδέσεις- ανταποκρίσεις από το εξωτερικό. Επίσης συνεργάσθηκε με την ΕΡΑ στη ραδιοσκηνοθεσία θεατρικών έργων και ως παραγωγός-παρουσιάστρια ραδιοφωνικών εκπομπών έρευνας.
Από το 1992 έως σήμερα συνεργάζεται με εταιρίες παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ως σκηνοθέτης, παραγωγός, casting director και σύμβουλος τηλεοπτικών προγραμμάτων (σήριαλς, ενημερωτικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, τηλεπεριοδικά, shows). Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την οργάνωση θεατρικών παραγωγών και την παρουσίαση καλλιτεχνικών σχημάτων από το εξωτερικό στην Ελλάδα (www.stagetrick.com).
Διευθύντρια σπουδών (Programme Leader) του πανεπιστημιακού προγράμματος BA Mass Communication & Media Arts για σπουδές Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου Τηλεόρασης και Δημοσιογραφίας που παρέχεται από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ΑΚΜΗ σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University. Πιστοποιημένη καθηγήτρια για σπουδές ΙΕΚ και Κολλεγίων (ΚΕΜΕ) από το Υπ. Παιδείας, εξετάστρια στις εξετάσεις πιστοποίησης παροχής Διπλωμάτων ΙΕΚ τμημάτων Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου Τηλεόρασης και Οργάνωσης Παραγωγής του τομέα σπουδών Πολιτισμού και ΜΜΕ.
Σπουδές:Master (άριστα) Πολιτισμικών Σπουδών του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (ΕΜΜΕ) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών (λίαν καλώς), Δίπλωμα Υποκριτικής της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών, Δίπλωμα Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου & Τηλεόρασης της Σχολής Ευγενίας Χατζίκου. Το 1991 επιλέχθηκε από την Ελλάδα και συμμετείχε στο επαγγελματικό master class σκηνοθεσίας κινηματογράφου του Εuropean Summer Film School με καθηγητή τον διεθνώς καταξιωμένο Πολωνό σκηνοθέτη, παραγωγό και καθηγητή σκηνοθεσίας Krzysztof Zanussi.

Η υλοποίηση της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες Αύριον Τα Σπουδαία-Πορτραίτα του Αύριο» για την ΝΕΤ, έγινε από την “SEE-Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών”